Farcells de pollastre brasejat farcit amb tabule i verduretes

INGREDIENTS
8 talls de pollastre brasejat La Selva 125 g de cuscús precuit 3 tomàquets secs i hidratats ½ cogombre 1 pebrot verd petit 1 pebrot vermell petit 40 g de panses 30 g de mantega 160 ml de brou oli de nous 5 fulles de menta 1 ou dur 5 fulles d’alfàbrega 1 cullerada de iogurt cibulet brots verds sal

· Poseu el cuscús precuit en un bol i aboqueu-hi el brou bullent. Remeneu-ho. Salpebreu-ho i tapeu-lo 8 min, fins que el cuscús absorbeixi el líquid.

· Afegiu-hi la mantega i remeneu-ho amb una forquilla, perquè els grans es deixin anar.

· Submergiu les panses en aigua calenta.

· Peleu el cogombre, traieu-li les llavors i piqueu-lo a trossets.

· Piqueu els pebrots i els tomàquets secs hidratats.

· Barregeu-ho tot en un bol amb les panses escorregudes. Afegiu-hi les herbes picades fines. Amaniu-ho amb l’oli de nous i una mica de sal.

· Afegiu-hi el cuscús i barregeu-ho tot amb una forquilla. Reserveu-ho a la nevera 30 min. Afegiu-hi el iogurt i, si cal, una mica més d’oli.

· Esteneu els vuit talls de pollastre brasejat i repartiu el tabule al centre de cadascun.

· Feu un paquetet de la forma que preferiu i lligueu-lo amb l’ajuda d’una tira de cibulet.

· Acompanyeu-ho amb una amanida de brots i l’ou dur picat per sobre.


Preparació 45 min Racions 4
Dificultat Fàcil Kcal/ració