Sabies que…


... el pernil cuit elaborat amb porc blanc no conté més del 5% de greixos mentre que el pernil ibèric presenta un 16%?


Encara que el principal inconvenient que s’atribueix al consum de carn de porc rau en la presencia de certs greixos (característiques dels aliments d’origen animal) s’ha de tenir en compte que el pernil cuit esta elaborat amb carn considerablement magra ja que s’eliminen les parts més grasses.

... les proteïnes del pernil cuit són més digeribles?


El tractament tèrmic del procés d’elaboració provoca modificacions en l’estructura de les seves proteïnes i les fa més digeribles.

... el pernil cuit LA SELVA conté un percentatge de colesterol inferior que el de la carn de porc d’origen?


Gràcies al procés curat d’elaboració el pernil cuit conté un percentatge inferior de colesterol que la carn de porc de la que prové. El pernil cuit, com tots els productes d’origen animal, conté colesterol, però com s’aprecia a la tercera taula de la finestra superior, és un dels productes carnis que aporta menys, i per tant, és dels més convenients per les persones que deuen controlar la ingesta de colesterol. A més, el greix de la carn de porc -i del pernil cuit per extensió- no és dels més saturats. Tanmateix, en els últims anys, la selecció genètica ha permès produir carns de porc més magres, amb un menor contingut en greixos.

... el cos assimila al menys 4 o 5 vegades més quantitat de ferro de la carn que dels productes d’origen vegetal?


Mentre que el cos humà pot absorbir un 25% del ferro de la carn, com el pernil, solament assimila entre un 1 i un 5% del ferro mineral de certs vegetals, llet i ous, la proporció millora quan el ferro vegetal es combina amb antioxidants com la vitamina C.