
300 gr de pernil de gall dindi La Selva 1 pebrot verd 1 pebrot vermell 2 cebes tendres 1 panotxa de blat de moro precuita 8 tomàquets sal pebre negre orenga 1 gra d'all 1 culleradeta de salsa de soja
· Talleu el gall dindi a daus, les cebes pelades a rodanxes gruixudes o a quarts, i els pebrots a quadradets iguals.
· Macereu els daus de gall dindi amb un gra d’all picat i la salsa de soja, 30 min.
· Munteu la primera broqueta amb gall dindi, pebrot vermell i ceba tendra, alternant els colors perquè quedi vistós.
· Munteu la segona broqueta amb gall dindi, ceba tendra i un tall de panotxa cuita.
· Empolsineu-les amb sal, pebre negre i orenga, i rostiu-les en una paella calenta 4 min per cada costat.
· Acompanyeu-ho amb una amanida verda.
Preparació 40 min | Racions 4 |
Dificultat Fácil | Kcal/ració |
