LA NOSTRA HISTÒRIA

la-nostra-historia

Al 1934, junt a la seva esposa Mercè Bosch i alguns familiars i empleats es traslladen a la població cordovesa de El Carpio on fundaren un modern escorxador i industria càrnia amb el nom ‘La Flor Andaluza’. L’adveniment de la guerra civil els obligà a tornar als orígens, on retornaren l’activitat tan aviat com va ser possible. A mitjans dels quaranta, s’incorpora al negoci familiar el fill Joaquim Albertí i poc després adopta la marca LA SELVA, nom de la comarca en que radica. Llavors s’inicia l’especialització en pernil cuit, convertint-se en un dels pioners en la introducció del producte a Espanya.

Actualment gaudim d’unes instal·lacions de 28.000m2 on elaborem productes carnis tant cuits com curats. Distribuïm les marques LA SELVA, de gran prestigi en el nostre país i que sustenta el lideratge del segment Premium de pernil cuit, ‘Gala‘ amb orientació més comercial i ‘Carsodo‘, referent en curats adquirida en 2008.

L'EMPRESA, D'ORIGEN FAMILIAR, TÉ INICI EN UNA
MODESTA CARNISSERIA FUNDADA L'ANY 1917 EN
CAMPLLONG PER JOSEP ALBERTÍ LAPEDRA.

Navega per
eix cronològic

DESCOBREIX LELS MOMENTS QUE HAN MARCAT LA TRAJECTORIA DE LA MARCA

1917

La família Albertí va fundar una cansaladeria a Campllong, convertint-se amb un referent a la zona.

1934

Es crea “La Flor Andaluza“ a la població cordovesa d’El Carpio, amb les instal•lacions més modernes de la zona, aportant innovació tècnica i elaborant productes autòctons.

1944

S’incorpora el fill primogènit del fundador, Joaquim Albertí, donant-li un gran impuls en la elaboració del pernil cuit La Selva.

1947

S’aconsegueix fabricar un pernil en llauna d’una excel•lent qualitat, accelerant el creixement de l’empresa. Es registre la marca «La Selva».

1963

Moment de gran expansió comercial. S’amplia la gama de productes dintre l’àmbit dels embotits cuits i la distribució s’estén a tot l’estat.

1987

S’incorpora a la gerència en Xavier Albertí, la tercera generació familiar, professionalitzant l’empresa en tots els camps: I+D, Qualitat, Producció, Comercial..., obtenint una de les primeres certificacions ISO 9002 del sector.

2008

S’adquireix la marca comercial Carsodo, sent un alt referent en els curats i ampliant la gama de productes.

Material de premsa

Des d'aquí pots descarregar materials relacionats amb nosaltres.

Per més informació pots contactar-nos