escaen
  • Qui som?

    • Història

    • Les nostres marques


    • certificacions
  • El pernil

    • El bon pernil

    • El secret

    • Sabies que…?
  • Productes
  • Receptes
  • Contacte
escaen
  • Qui som?

    • Història

    • Les nostres marques


    • certificacions
  • El pernil

    • El bon pernil

    • El secret

    • Sabies que…?
  • Productes
  • Receptes
  • Contacte

La Selva,
cent anys de tradició

Història

La Selva fa cent anys.


Fa cent anys que Josep Albertí, junt amb la seva dona, Mercè Bosch, van obrir una modesta carnisseria a Campllong. La carn fresca i els embotits que elaboraven van ser molt ben acceptats per tota la zona i ràpidament aconseguiren una reputació de producte de qualitat i molt fresc.

Història

El bon pernil

Per a conèixer el millor pernil cuit s’ha de saber llegir entre línies.


El pernil cuit, com el curat, tenen un llenguatge propi. I el que ens diu entre les línies de les seves vetes blanques és fonamental per conèixer la qualitat del pernil. Hi ha quatre regles que, amb un mínim de pràctica, permeten reconèixer el pernil elaborat de manera tradicional. Fes la prova amb qualsevol pernil cuit de La Selva i descobreix les diferències que fan del pernil cuit La Selva un producte excepcional.

El bon pernil

El bon pernil

Per a conèixer el millor pernil cuit s’ha de saber llegir entre línies.


El pernil cuit, com el curat, tenen un llenguatge propi. I el que ens diu entre les línies de les seves vetes blanques és fonamental per conèixer la qualitat del pernil. Hi ha quatre regles que, amb un mínim de pràctica, permeten reconèixer el pernil elaborat de manera tradicional. Fes la prova amb qualsevol pernil cuit de La Selva i descobreix les diferències que fan del pernil cuit La Selva un producte excepcional.

El bon pernil

La tradició mana

A La Selva elaborem el pernil segons el procés tradicional. Seleccionem rigorosament la matèria primera i injectem manualment peça a peça la salmorra, aigua saturada en sal que és el conservant natural. Mantenim l’os dins la peça durant un llarg procés de maduració, aportant al pernil un sabor i textura únics.

Productes

Pernil cuit

Aus

Embotits cuits

Embotits curats

Aperitius

Snacks

· Apte per a tothom ·

A La Selva elaborem el nostre Pernil Cuit, Pit de Gall Dindi, Cuixa de Gall Dindi i Pit de Pollastre sense cap tipus d'al·lergògens d'obligada declaració

  • Sense gluten
  • · Sense lactosa
  • · Sense proteïna de llet
  • · Sense ou
  • · Sense proteïna de soja

Empresa

  • Qui som?
    • Història
    • Les nostres marques
    • Certificacions
  • El pernil
    • El bon pernil
    • El secret
    • Sabies que..?
  • Productes
    • Receptes
    • Contacte
©2017 La Selva |
Avís Legal |
Certificats de Seguretat Alimentària |
Mapa del lloc
Aquesta web utilitza cookies perquè tinguis la millor experiència d'usuari. Considerem que si continues navegant, acceptes el seu ús i la nostra política de cookies. Acceptar Més informació
  • Qui som?
    ▶︎
      ◀︎Tornar
    • Història
    • Les nostres marques
    • certificacions
  • El pernil
    ▶︎
      ◀︎Tornar
    • El bon pernil
    • El secret
    • Sabies que…?
  • Productes
  • Receptes
  • Contacte
es ca en