Inici / Receptes / Farcells de pollastre brasejat farcit amb tabule i verduretes
· Poseu el cuscús precuit en un bol i aboqueu-hi el brou bullent. Remeneu-ho. Salpebreu-ho i tapeu-lo 8 min, fins que el cuscús absorbeixi el líquid.
· Afegiu-hi la mantega i remeneu-ho amb una forquilla, perquè els grans es deixin anar.
· Submergiu les panses en aigua calenta.
· Peleu el cogombre, traieu-li les llavors i piqueu-lo a trossets.
· Piqueu els pebrots i els tomàquets secs hidratats.
· Barregeu-ho tot en un bol amb les panses escorregudes. Afegiu-hi les herbes picades fines. Amaniu-ho amb l’oli de nous i una mica de sal.
· Afegiu-hi el cuscús i barregeu-ho tot amb una forquilla. Reserveu-ho a la nevera 30 min. Afegiu-hi el iogurt i, si cal, una mica més d’oli.
· Esteneu els vuit talls de pollastre brasejat i repartiu el tabule al centre de cadascun.
· Feu un paquetet de la forma que preferiu i lligueu-lo amb l’ajuda d’una tira de cibulet.
· Acompanyeu-ho amb una amanida de brots i l’ou dur picat per sobre.
Preparació 45 min | Racions 4 |
Dificultat Fàcil | Kcal/ració |