es | ca | en
 

LES NOSTRES MARQUES

Productes al tall

Més que mai, LA SELVA és paradigma de qualitat. Sota el seu logotip, la més extensa varietat de pernil cuit d'alta gama: del pernil en llauna, la més clàssica i acurada de las presentacions, fins el pernil ibèric, passant per el tan auster com natural pernil La Selva, l'opció sense fosfats o el pernil fumat.

Completen aquesta gama selecta altres clàssics de la firma, propis i forans, com el llom curat, la botifarra catalana, la panxeta o el chopped porc i la mortadel·la tipus italiana, i articles tan emergents com el bacon o el pit de gall dindi. Tots ells tenen com comú denominador que han estat fets amb la màxima cura i fidelitat als orígens, amb el fi d'obtenir un producte realment gastronòmic, allunyat de condicionants comercials. Una empresa degana en el sector i amb instal·lacions d'última generació pot oferir-ho.

LES NOSTRES MARQUES SÓN PARADIGMA
DE QUALITAT. LA MÉS EXTENSA VARIETAT DE
PERNIL CUIT D'ALTA GAMA.

Creix sense parar la demanda d'embotits en unitats de consum domèstic. I La Selva ofereix, també en aquest segment, qualitat, originalitat e innovació. Com abanderat dels atributs descrits tenim els ‘Rotllets de pernil cuit’, producte molt estès per tot el territori espanyol, que ofereix al consumidor comoditat i frescor.

Prenent el nom de l'emblemàtic pernil cuit en motlle, s'estén tota una gama d'orientació comercial. Pernil cuit extra, que encapçala la família York, i que es completa amb l’espatlla cuita i les barres sandvitx. Segueixen, en ordre d'importància, el bacon motlle i els embotits cuits: mortadel·la i chopped porc, i curats: llonganissa i salami.

Cadascun d'ells compleix amb els requisits d'atenció a la qualitat final del producte que distingeix des de sempre Joaquim Albertí S.A. i te com valor afegit una funcionalitat òptima: regularitat, comoditat, un sabor encertat i una alta competitivitat. Uns articles que pot oferir avui Joaquim Albertí S.A. amb les instal·lacions de més de 28.000 m2 preparades per una gestió òptima de la producció.

Marca centenària, fundada en 1895, referent en el mercat dels embotits carnis curats. Com producte emblemàtic i fruit de l'experiència centenària, la llonganissa de pagès, de sabor intens per la llarga curació, o la llonganissa cular i el Grèvol ‘I’, son una mostra de l'amplia col·lecció de productes curats.

Destaquen les presentacions amb pebre o fines herbes, que confereixen el sabor més tradicional e intens, a més a més d'un excel·lent acabat.