Inici / El pernil / El pernil, del bo
Per a conèixer el millor pernil cuit s’ha de saber llegir entre línies
El pernil cuit, com el curat, tenen un llenguatge propi. I el que ens diu entre les línies de les seves vetes blanques és fonamental per conèixer la qualitat del pernil. Hi ha quatre regles que, amb un mínim de pràctica, permeten reconèixer el pernil elaborat de manera tradicional. Fes la proba amb qualsevol pernil cuit de LA SELVA i descobreix les diferències que fan del pernil cuit LA SELVA un producte excepcional.
Cada pernil té una personalitat i unes característiques pròpies. Per a poder apreciar totes les seves qualitats,recomanem valorar els següents talls.
Gràcies al procés de fumat natural amb fusta de faig s'obté una aroma subtil i se n'intensifica el gust. Ideal per fer un tall manual amb ganivet d'uns 3mm i degustar-lo a l'estil lacón.
La cura en el procés de fabricació i la llarga maduració en la seva elaboració permet tenir un pernil ideal per degustar-lo amb una llesca fina d'1mm de gruix. L'autèntica essència d'un pernil cuit artesà.
Tallat a daus i passat per la planxa, amb un toc de calor, s'intensifica les notes d'herbes provençals, obtenint una temptació irresistible per al paladar. Ideal per a consumidors sibarites.
Per la seva gran qualitat i la seva puresa en l'aroma es recomana llescar-lo ben finet (1mm de gruix) i gaudir del seu gust melós. Digne dels paladars més exigents.
La seva elaboració artesana i el fet de no contenir fosfats s'aconsegueixen tots els valors naturals de la carn. Llescat a 2mm de gruix s'obtindrà una textura molt suau i agradable al paladar